12.1.05

Xposure

quelle entreepapparazzi aan de poortff checken, staan we er mooi op?the castnog even de stand beinvloedenwinning team?www.exposeyourtalent.nlwww.exposeyourtalent.nlwww.exposeyourtalent.nlzinderende massaeen fanVictoria Koblenkavol verwachting..www.exposeyourtalent.nlthe NieuweDingenDoen crew
Om scholen en instellingen bekend te maken met de mogelijkheden van hoogwaardig internet, zoals streaming video en videoconferencing organiseren SURFnet en Kennisnet een videowedstrijd: Xposure. Dit is een videowedstrijd voor leerlingen van de middelbare school. In relatief korte tijd worden de leerlingen enthousiast gemaakt om op een gestructureerde wijze met eenvoudige productiemiddelen het filmproductieproces te ervaren. De wedstrijd is nu alleen nog toegankelijk voor vijf zogenaamde voorbeeldscholen, maar zal in 2005 ook toegankelijk zijn voor andere scholen.

concepten voor Exposurepresentatie Exposure
Xposure is georganiseerd door mijn studenten van NieuweDingenDoen. Na een half jaar voorbereiding, het ontwikkelen van het merk Xposure, het organiseren van de workshops scenario, regie, montage en de ontwikkeling van een internetomgeving voor deelnemers, kwam alle energie helemaal vrij tijdens de X-Award avond.
HULDE!



10.1.05

Xposure


winning team?, originally uploaded by guigui.

Een groots spectakel georganiseerd door mijn studenten.
kijk ook even naar de slidehow vn de awarduitreiking.

interest

Quick Passage


quick passage, originally uploaded by guigui.

de nieuwe brug over de Maas met lange sluitertijd , liggend op mijn buik